Qui Som

 

Viu i Riu sorgeix de la iniciativa de dos joves, un mestre i un historiador que hem compartit durant anys vivències en el món del circ i dels espectacles de carrer.

Després d'una llarga experiència en diferents àmbits de l'educació en el lleure, ens hem decidit a crear una sèrie d'activitats en forma de tallers al carrer, per tal de portar pels pobles una manera lúdica, ecològica i sana d'aprendre.

Compromesos amb el medi ambient, des de Viu i Riu no tan sols oferim uns tallers amb material totalment reciclat sinó que fem un pas més enllà: apostem per demostrar que reciclant pot sortir un producte econòmic, útil i de qualitat. Així pretenem conscienciar tant petits com grans de la necessitat de seguir treballant quotidianament en la conservació del planeta.

Sabem que la millor manera d'educar és fer-ho d'una forma divertida, per això hem creat aquest taller, ja que estem segurs que qui vingui s'ho passarà d'allò més bé, i exercitarà les seves habilitats motrius mentre veu i experimenta els resultats d'un reciclatge de qualitat.