Un taller de malabars?

En una societat on la motricitat queda eclipsada per les noves tecnologies, en què l’aparell motriu cada vegada es deixa més de banda, on cada vegada són més les activitats individualistes, Viu i Riu considera important oferir formes sanes i lúdiques d’entretenir-se. La complexitat dels malabars juntament amb el gran ventall en el treball motriu que ofereix, fa que sigui una activitat idònia per assolir els nostres objectius.

En aquest taller tant grans com petits podran conèixer el fascinant món dels malabars, i experimentar mil i una maneres de fer-ne.

Els malabars treballen i milloren components biològics (coordinació oculomanual, equilibris,etc), psicològics (l'anar-se superant) i emocionals (el fet que siguin tasques visuals i fàcilment demostrables, fa que aprendre-les provoqui una gran satisfacció).

100% reciclat.

Com tothom sap, els recursos naturals no són infinits. Heus ací la gran importància de tornar aprofitar allò que els altres ja no utilitzen.

Encara hi ha qui considera que amb material reaprofitat només es poden crear coses inútils, de baixa qualitat o poc pràctiques. Viu i Riu és un clar exemple que això no és així. Gairebé tot el material que utilitzem per a fer el taller, és material que la gent volia llençar, nosaltres simplement l’hem recollit, l’hem treballat i li hem donat noves utilitats.

A qui va dirigit?

Aquest taller, tot i semblar un taller per a infants, està pensat perquè en gaudeixin petits i grans. Es pretén que cadascú en gaudeixi a la seva manera i segons les seves inquietuds. Està pensat per a majors de 8 anys per la complexitat de molts malabars, la mida dels elements i el fet de treballar amb una activitat motriu específica. Els més petits de 8 anys, amb l’ajuda dels adults, podran gaudir-ne d’una altra forma.